Közösségi iroda a belvárosban

Nincs Budapesten irodája, és nem szeretne otthonról vagy zajos kávézókból, éttermekből dolgozni vagy drága saját irodát fenntartani? Mi megoldást kínálunk Önnek! Béreljen munkaállomást a LaveCOworking-ben, ahol minden rendelkezésre áll, ami a hatékony munkavégzéshez szükséges!

A LaveCOworking központi elhelyezkedésének köszönhetően akár autóval, tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy gyalog is rendkívül könnyen megközelíthető, illetve innen a város bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető.

Az iroda Budapest egyik legfrekventáltabb körzetében, a Ráday utcában található. Az utca egyik sajátossága, hogy itt minden megtalálható, amire csak szüksége lehet:
Remek kávézók, éttermek, pékség, cukrászda, fagyizó, fitness terem, fodrászat, masszázs, papírbolt, borszaküzlet, vitorlásbolt, szupermarket.
Közjegyzői iroda 50 m-re működik tőlünk.
Számos egyetem és főiskola is található a közelünkben: ELTE, SOTE, Budapesti Corvinus Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Károli Gáspár Református Egyetem.
A szomszédos Baross utcában helyezkedik el a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi épülete.
A közelben található a sokszínű rendezvényeknek otthont adó Bálna, a Nemzeti Múzeum,  az Iparművészeti Múzeum, a Bakáts tér gyönyörű temploma, a pezsgő hangulatú Corvin negyed, és a festői szépségű Duna-part. És ha igazi különlegességre vágyik, a Fővám téri Vásárcsarnokot is elérheti 5 perc sétával.

Szolgáltatásaink: